Mahir İz Ortaokulu

Telefon : 0212 5691404
WEB https://bagcilarmahiriz.meb.k12.tr
Adres : FEVZİ ÇAKMAK MAH. 1988. SK. MAHIR IZ ORTAOKULU SİTESİ NO: 2 BAĞCILAR / İSTANBUL
VİZYON : Mahir İz Ortaokulu, bileşenleriyle eğitim-öğretimde her yönüyle örnek teşkil edecek okul yaratmayı hedeflemiş bir kurumdur.
MİSYON : İnsan hak ve hürriyetlerine saygılı,ekolojik duyarlılığı olan,kendine güvenen,sorgulayan,araştıran ve her daim gelecek hedefleri olan birey yetiştirmek önceliğimizdir.
BAŞARILAR : Okulumuzda 2016 yılından itibaren 400 puan üzeri alarak,üst düzey Anadolu liselerine çok sayıda öğrenci yerleşmiştir.LGS ve bursluluk sınav sonuçları itibari ile ilçemizin her zaman ilklerinden olan bir okul durumundadır.2021 yılı LGS sınavında Galatasaray lisesine öğrenci yerleştirerek başarı çıtasını yükseltmiştir

Öğretim Şekli :İkili eğitim
Saatler : 07:45 19:15
Isınma : Doğal gaz
Servis : Servislerimiz mevcuttur.
Ulaşım : Okulumuza ulaşım oldukça avantajlı durumdadır. Bağcılar meydana metro ve tramvay ulaşımı mümkün olup okulumuza 500´er m uzaklıktadır. Ayrıca okulumuzun önünde halk otobüsleri de geçmektedir. Diğer ilçelerden dahi gelinip okulumuzda çalışılabilinir.
Yerleşim Yeri : Fevzi Çakmak mh. Osmangazi cad. 1988.sokak no:2 Bağcılar
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bağcılar meydana, yürüyüş yoluna oldukça yakındır.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 56 öğretmen görev yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda spor salonu olmamasına rağmen katıldığı tüm turnuvalarda dereceler elde etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :